De Sint en zijn medewerkers – de intocht

© sinterklaasarnhem.nl

Stichting de Blide Inkomst van SinterNiClaesz meldt op Facebook dat de pakjesboot gisterochtend in de Golf van Biskaje was. Zaterdag de 17e komt Sinterklaas met stoet door de binnenstad.

Tijdens die intocht stopt de Sint op een viertal pleinen onderweg en bij Rozet om de kinderen te begroeten en samen met hen te genieten van de optredens op die pleinen. De stopplaatsen zijn nu al te herkennen aan een aantal borden die zijn aangebracht op de diverse stopplaatsen.

De Pieten hebben dit jaar ook glütevrije pepernoten. Zijn hele route door de binnenstad kun je DOWNLOADEN

Pietenfestijn in het Korenkwartier

Van 12:00 tot 16:00: Sinterklaas komt langs, er is een pietenparcours, je kan je pietendiploma halen waarbij je een klimwand van 4,5 kan beklimmen, pakjes leert schuiven en cadeautjes door de schoorsteen leert gooien. Er zijn natuurlijk ook heel veel pieten aanwezig.

Daarnaast is er gratis chocomel en pepernoten voor de kleintjes. Ook zal DJ piet de hele dag leuke sinterklaasliedjes spelen.

Sint Spelen Rozet

Natuurlijk komen ze ook langs bij Rozet en de Historische Kelders.

Kom een kijkje nemen in de slaapkamer van Sinterklaas, doe mee met de stokpaardenrace, stem op jouw favoriete pepernoot tijdens de pepernoten proefwedstrijd, ontmoet Sinterklaas en de pieten en ga met ze op de foto, leer een coole pietendans en doe mee met nog veel meer creatieve en gezellige activiteiten tijdens de Sint Spelen Rozet.

Lees hier het hele Sinterklaas programma van ná de intocht in Rozet.

Reacties