De Sluwe Vos op gratis streaming event in Luxor Live voor 200 bezoekers

De Sluwe Vos - Patron - Luxor Live

Woensdag 22 maart draait De Sluwe Vos op een gratis toegankelijk streaming event in Luxor Live ter promotie van zijn platenlabel Patron.

Eigen platenlabel

Om zijn eigen platenlabel breder onder de aandacht te brengen draaien De Sluwe Vos en zijn nieuwste aanwinst voor het label, Scott Franka, ieder een DJ set. De avond duurt van 20:00 – 00:00 en is vrij toegankelijk. De capaciteit is met 200 bezoekers beperkt, dus de avond bijwonen is maar voor een selecte groep bezoekers weggelegd. Wie er niet meer bij past of niet in de gelegenheid is om af te reizen naar het Arnhemse kan het evenement live volgen vanaf de Facebook pagina van Patron Records en De Sluwe Vos.

Patron label night

De stream in Luxor Live is een aanvulling op de serie clubnachten die Patron Records organiseert met Luxor Night Live in samenwerking met Havenloods Arnhem. Komend weekend wordt hier voor de derde maal een groots opgezette Patron label night georganiseerd met Berghain/Panoramabar resident Ryan Elliott (USA) als headliner.

Meer info & tickets

Het streaming event is er één in de reeks van “dansen op woensdag”. Gratis toegankelijk als je je op aanwezig zet in het Facebook evenement: De Sluwe Vos w/ Patron – dansen op woensdag [gratis entree]. Tijdens het streaming event in Luxor Live kunnen kaarten voor de label night tegen het gereduceerde tarief van €10 gekocht worden. Tickets en meer info over de Patron label night in de Havenloods vindt je hier.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "De Sluwe Vos op gratis streaming event in Luxor Live voor 200 bezoekers"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*