Durf te vragen – een middag vol inspiratie & waardevolle tips

{

Vrijdagmiddag a.s. is er weer een Durf te vragen in Arnhem!

Eind juli was de eerste Durf te vragen in Arnhem. In het Digitaal Communicatie Lab in Arnhem. Het werd een uitermate inspirerende middag met de initiatiefnemer van Durf te Vragen, Nils Roemen (verbinder, waarmaker) en de nieuwe workshopbegeleiders Lisa Portengen (actrice/docent/onderneemster) en Sander Datema (presentatie, communicatie and innovatie coach).

De deelnemers aan deze inspirerende middag: Guido Crolla (denkbeeldhouwer/inspirator/docent CDM bij de HAN), Annemiek Scholten (sprankel/ICT-trainer/consultant ICT in Onderwijs bij INHolland), William van Giessen (dromer& creatieve ideeënmachine/grafisch ontwerper/magazinemaker @ OKparking), Raymond Witvoet (Syntens) en ondergetekende.

De middag begon met een inspirerend filmpje over het Clean up the country-project in Estland. Daarna werden we uitgenodigd om zelf een vraag te formuleren.

De vragen die deze middag gesteld werden, variëerden van “Ik ga op vakantie naar Bali, wat mag ik absoluut niet missen?” tot “Ik wil graag een magazine-festival organiseren, hoe pak ik dat aan?”. De antwoorden, tips, denkrichtingen en netwerkcontacten die door de groep werden aangedragen, werden op post-its geschreven en verzameld op grote flip-over-vellen. Na afloop krijg je deze mee naar huis, zodat je daar verder aan de slag kunt met alle waardevolle input.

In de week na de eerste Durf te vragen-sessie in Arnhem, ontving ik van Guido Crolla een prachtige bloem voor Arnhem.

Gedachten
vormen
Woorden
vormen
Daden
vormen
Gewoonten
vormen
Karakter
vormt
Bestemming
vormt
Gedachten

Een bloemetje voor Arnhem.Meld je aan voor de volgende Durf te vragen
Loop je (al een tijdje) rond met een idee, droom of een plan en kun je wel wat hulp gebruiken bij het realiseren ervan? Plug dan in de op de collectieve intelligentie die Durf te vragen is. A.s. vrijdagmiddag 28 augustus is er weer een Durf te vragen in Arnhem. Er zijn nog een paar plekken vrij, dus meld je snel aan!

De sessie is van 13.00 tot 16.00 uur in het Digitaal Communicatie Lab Arnhem en is op basis van waardering achteraf. Aansluitend op Durf te vragen is vanaf 17.00 uur de Arnhemse Naamlooz-borrel in Dudok, een prima moment om na te praten en nieuwe mensen te ontmoeten.

Foto: Annemiek Scholten

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Durf te vragen – een middag vol inspiratie & waardevolle tips"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*