Een culturele avond in Theater het Hof

Op de ruwe planken van Theater het Hof presenteert Collectief Rauw een cultureel podium voor de kunsten. Robuust is zijn naam. Een krachtig fundament, dat elk kwartaal weer een boordevolle avond met verrassende kunstperformances zal bieden.

Iedere editie draagt een eigen thema, ditmaal staat ‘Ongepolijst’ centraal. Schrijvers, muzikanten, dansgroepen, theatergezelschappen, cabaret-artiesten en singer-songwriters en niet genoemde disciplines worden uitgedaagd om hiermee aan de slag te gaan.

Er is ruimte voor maar liefst twaalf deelnemers, dus meld je tijdig aan via collectief.rauw@gmail.com. Een performer krijgt acht minuten voor zijn of haar performance.

Het publiek kan een rauwe avond verwachten, waarbij alles net even anders gaat. Soms tegendraads met veel lef, soms kwetsbaar en ruw, maar ook humor, liefde en herkenning zullen veelvoudig voorbijkomen.

Beleef een avondje uit in een vanbuiten monumentaal gebouw en vanbinnen nog authentiek ingericht theater. Ouderwets gezellig dus, waar intimiteit en rust je meevoeren langs alle kunstuitspattingen.

Bezoek Robuust op vrijdagavond twee maart. Half acht inloop, aanvang acht uur en we gaan door tot half elf. Belangrijk om te weten, tussentijds is er één pauze van een kwartier.

Entreekaartjes kosten vijf euro, deze zijn alleen bij de ingang verkrijgbaar tijdens de avond.

Tot dan!

Reacties