Energy Café 15 maart over ‘Hotspot Energy Arnhem’

ARNHEM – Op donderdag 15 maart a.s. is er in de Showroom Arnhem een Energy Café over het thema ‘Hotspot Energy Arnhem’. Bij de samenwerking tussen de provincie Gelderland en de gemeenten Arnhem en Nijmegen in regioverband is ‘Energy’ hét thema voor Arnhem.

In Arnhem zijn namelijk veel bedrijven gevestigd die werkzaam zijn op dat specifieke gebied. Het afgelopen half jaar hebben provincie en gemeente met partners uit de energiesector nagedacht over “Waar is Arnhem goed in?”, “Waar gebeurt wat en wat is er nodig om de energiesector te versterken?”.

Tijdens het Energy Café worden de resultaten van het traject bekend gemaakt en zal er ook over een vervolg van ‘Hotspot Energy Arnhem’ worden gesproken. Daarnaast komen lopende projecten aan de orde zoals het Shared Facility Center op IPKW, Station Presikhaaf en de deelfiets-pilot.

Het Energy Café in Showroom Arnhem (Langstraat 20) op donderdag 15 maart begint om 16.30 uur en inloop is vanaf 16.00 uur mogelijk. Vanaf 17.30 uur is er een netwerkborrel.

Reacties