Festival Spijker op z’n Kop bij Vrijstaat Thialf

De studenten van Rijn IJssel Evenementenorganisatie organiseren in samenwerking met onder andere Vrijstaat Thialf en Sportbedrijf Arnhem het zomerse festival Spijker op z’n Kop. Op vrijdag 30 juni staat Vrijstaat Thialf de hele middag en avond op zijn kop. Er is een uitgebreid programma met muziek, spelletjes voor kinderen, chillplekken, optredens en nog heel veel meer. Het evenement is gratis toegankelijk voor iedereen en uiteraard is er lekker eten en drinken te verkrijgen.

Studenten
Het evenement wordt in zijn geheel georganiseerd door studenten van de opleiding Evenementenorganisatie aan Rijn IJssel in Arnhem. Zij hebben net een half jaar stage gelopen bij de meest uiteenlopende bedrijven in de evenementenwereld en kunnen nu in de praktijk laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Daarbij wordt samengewerkt met andere opleidingen van Rijn IJssel en partijen in de stad zoals Vrijstaat Thialf, Sportbedrijf Arnhem, Brasserie Thialf en andere evenementenorganisatoren.

Programma
Het festival start om 14.00 uur en in de middag is er heel veel te doen voor kinderen. De studenten hebben spellen klaargezet, er kan geknutseld worden en er is een kinderdisco! Ouders zijn natuurlijk ook van harte welkom! Vanaf einde middag treden er bands op. Dat zijn onder andere (oud) studenten van Rijn IJssel en in de avond hebben we de Arnhemse band V’ger op het podium staan. De afsluiter van de avond is de supertoffe band John Frost. Zij maken het feest compleet met hun muziek vol funk, reggae, hiphop en soul. Naast de muziek word je blij verrast van het zomerse gevoel en er is volop ruimte om te chillen, lekker te eten en te drinken en te genieten van het randprogramma en Vrijstaat Thialf op zijn best.

Houd www.facebook.com/spijkeropznkop in de gaten voor meer informatie en voor updates rondom het programma!

 

Reacties