Fietsen met Ome Joop in de zomervakantie

De inschrijving voor Ome Joop’s Tour in de zomervakantie van 2018 is weer van start. Deze unieke fietsronde heeft zich een vaste plaats in de historie van Arnhem verworven als een tiendaags kinderfeest op wielen.

Respect en aandacht

Ome Joop’s Tour is al jarenlang een begrip in Arnhem. De organisatoren van Ome Joop’s Tour hebben sinds de start in 1950, een sleutel voor succes gevonden. De vrijwilligers van Ome Joop’s Tour investeren in een belangrijke, maar tevens kwetsbare doelgroep. Tien dagen op de fiets, tien dagen lang in- en ontspanning, tien dagen lief en leed delen. Anderhalve week samen op de fiets als investering om kinderen in het zadel te krijgen en te houden. Duizenden deelnemers hebben in de voorbije jaren al vreselijk veel plezier beleefd aan Ome Joop’s Tour. Deze unieke wielerronde vindt traditioneel plaats aan het begin van de zomervakantie en is gebaseerd op een ijzersterke formule, waarin jongens en meisjes tien dagen met respect en aandacht voor elkaar gezamenlijk optrekken.

Wie fietsen mee?

In hun kielzog volgt een karavaan van verzorgers, helpers, begeleiders, familie en vrienden. Ome Joop’s Tour is ook voor hen een feest, een happening waar vol verlangen naar wordt uitgekeken. Ome Joop’s Tour vindt in 2018 plaats vanaf zondag 22 juli tot en met woensdag 1 augustus. Basisschoolleerlingen in de leeftijd van 10 tot en met 12 jaar kunnen deelnemen aan Ome Joop’s Tour (LET OP: kinderen moeten 10, 11 of 12 jaar zijn tijdens de tour of met andere woorden: geboren zijn op of tussen 2-8-2005 en 22-7-2008).

Deelnemen

Kinderen van ouders met een GelrePas kunnen voor €20,- mee met Ome Joop’s Tour. Voor dat bedrag krijgen de kinderen een geweldige vakantie met leuke en sportieve uitstapjes, eten, drinken en snoep. Wie graag mee wil met Ome Joop’s Tour, kan dat kenbaar maken door het belangstellingsformulier invullen op de site van OJT: www.omejoopstour.nl. Belangstellenden krijgen een bevestiging in de mail, waarna de rest van de procedure volgt.

Reacties