Focus √° Locus brainstorm tijdens Ruimtekoers! kunstroute in Arnhem Zuid

Het buurtinitiatief Focus √° Locus krijgt een doorstart! Focus √° Locus is een werkgroep die elke twee jaar een kunstroute organiseert in de Arnhemse wijken Holthuizen, Kronenburg, Vredenburg en Rijkerswoerd. En bij deze nodigen we graag jou uit, met ons mee te brainstormen over het vervolg van Focus √° Locus. Ben jij erbij?

Als kunstliefhebbers leek het ons leuk dit te doen gedurende het Ruimtekoers Festival, in het Paviljoen van de bekende kunstenaar Rob Voerman. Onder het genot van een broodje en kop soep bij de houtkachel, moet het ons lukken om tot geniale ideeën te komen.

Het stokje wordt overgenomen

Het platform Focus √° Locus, bestaande uit enthousiaste buurtbewoners, organiseert elke twee jaar samen met de cultuurmakelaar van Kunstbedrijf Arnhem een kunstroute met (semi)professionele kunstenaars in de Arnhemse wijken Holthuizen, Kronenburg, Vredenburg en Rijkerswoerd. In 2018 wordt het stokje overgenomen door Hans Langbroek en Klaarke Schuiringa. “We hebben altijd met veel plezier deelgenomen aan de kunstroute van Focus √° Locus. Toen we hoorde dat Elly en Jeannette gingen stoppen, vonden we dit erg jammer. Reden genoeg om zelf het initiatief te nemen”

Hoe breng je Focus √° Locus weer onder de aandacht?

Het initiatief nemen is de eerste stap. Vervolgens komen de vragen. Hoe brengen we Focus √° Locus weer onder de aandacht? Wat is daar voor nodig? Hoe komen we aan nóg meer exposanten? Genoeg vragen die we graag beantwoord zien. En hoe kan dat beter dan met jou, bewoner en kunstliefhebber?

Waar & wanneer?

Wanneer: donderdag 23 november
Aanvang: 17:30 tot 19:00 uur
Locatie: Groningensingel 17, Arnhem
Aanmelden: olga.lozeman@kunstbedrijfarnhem.nl maar vrije inloop is natuurlijk ook mogelijk!

We hopen je te zien!

—–

Foto: Focus à Locus in de flat Het Anker, Kronenburg 2013: kunstenaars Anita Bouman en Marjan Renkens hebben de flat opgefleurd door vrolijke kleuren te selecteren voor de muren in de portieken en verlevendigden die met meer dan 150 silhouetten.

Reacties