Fotowandeling in Stadsblokken-Meinerswijk

Foto: Hans Alink 'Broodbus'

ARNHEM – In oktober 2013 is op initiatief van Arnhem Direct de ‘026Photowalk’ van start gegaan. In het kader van dat initiatief wordt er voor fotografen, van amateurs tot en met professionals, maandelijks een fotowandeling in Arnhem of omstreken georganiseerd.

De volgende wandeling vindt aanstaande zaterdag 24 juni om 14:00 uur plaats in het gebied Stadsblokken-Meinerswijk. Dit keer starten we bij de parkeerplaats bij de ASM-haven / Stadsblokkenwerf. Het is ook mogelijk om voor 1 Euro met het pontje vanaf de Rijnkade de rivier over te steken naar de Stadsblokkenwerf.

Vorige maand hebben we het deelgebied Meinerswijk verkend en op de foto vastgelegd. Een deel daarvan is te zien via deze link. Aanstaande zaterdag gaan we het deelgebied Stadsblokken bekijken en op de foto vastleggen. In dit gebied zullen de meeste ontwikkelingen in het kader van het project Stadsblokken-Meinerswijk plaatsvinden.

Iedereen die van fotograferen houdt is van harte welkom om aan de wandeling deel te nemen. Aanmelden is niet nodig en iedereen kan één √† twee uur kosteloos en geheel vrijblijvend meewandelen.

Volg de ‘026Photowalk’ ook op Facebook, Twitter en bekijk de foto’s op Flickr.

Opdrachtgever voor de toekomstige ontwikkeling van ‘Stadsblokken Meinerswijk’ is Kondor Wessels Projecten (KWP). Lees alles over de plannen op deze website: http://www.stadsblokkenmeinerswijk.nl/

Reacties