Goedemorgen Arnhem 2456

Foto: Nelis Zevensloot ‘Twin Towers’

Vandaag begint de kunstbeurs ArtArnhem die tot en met zondag duurt. ArtArnhem biedt kwalitatieve, hedendaagse kunst van zo’n 70 kunstenaars en galeries in de Eusebiuskerk. Door de aanwezigheid van de kunstenaars zelf is ArtArnhem een boeiende en leuke ontmoetingsplek voor kunstliefhebbers. Via de facebookpagina is het laatste nieuws over deze kunstbeurs te lezen.

Vanavond organiseert de PvdA afdeling Arnhem in Lokaal72, Oude Kraan 72 een Café Europa met Europarlementariërs Agnes Jongerius, Kati Piri en Paul Tang. Café Europa begint om 19:30 uur (inloop vanaf 19:00 uur).

Morgen is de traditionele intocht van Sinterklaas. De stoomboot legt om 13:00 uur aan bij de Rijnkade ter hoogte van het Huis der Provincie. Daarna is er de intocht in de Binnenstad en Klarendal. Bij deze intocht zijn er geen regenboogpieten aanwezig. Lees over die keuze meer via deze link.

Let dit weekend ook op de afsluiting van het Nijmeegseplein (kruispunt A325 – Pleijroute bij het Gelredome). Die afsluiting gaat vaanvond om 20:00 uur in en duurt tot en met maandagohtend 06:00 uur.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Goedemorgen Arnhem 2456"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*