Groot Verhalenvangersfeest in Rozet

Zaterdag 21 april tussen 11.00 en 16.00 uur vieren de Arnhemse Verhalenvangers feest in Rozet. Er is heel veel leuks te beleven met als thema de verhalen van Moeder Natuur. Kinderen kunnen verhalen vangen, beluisteren, verbeelden en verzinnen.

Op 21 april kunnen alle kinderen (onder meer) lekker meedoen met bijvoorbeeld handlettering, DigiLab Makey Makey en de Denktank. Ook kunnen ze selfies maken voor een Verhalenvangerswand en aanschuiven bij de Vraag maar raak! carrousel en het Verteltheater. Voor ieder wat wils dus. Het volledige programma is te vinden op de website.

De Verhalenvangers is het jeugdprogramma van Rozet en de Bibliotheek voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Na het Verhalenvangersfeest dat in januari meer dan 100 kinderen trok, is dit het tweede feest. Het feest vormt de afsluiting van de themaperiode ‘Verhalen van Moeder Natuur’ en is gratis toegankelijk voor alle vangers. Ze moeten zich wel vooraf even aanmelden op www.bibliotheekarnhem.nl/feest.

Nieuw paspoort

Alle Verhalenvangers hebben een Verhalenvangerspaspoort waarin ze stempels sparen. Vanaf 21 april ligt ook voor iedere vanger een spiksplinternieuw paspoort klaar voor de periode van mei t/m augustus.

Meer informatie over het feest en de Verhalenvangers is te vinden op: www.bibliotheekarnhem.nl/verhalenvangers.

Reacties