Herfstwandeling special: open dag Stadsblokken-Meinerswijk

ARNHEM – De ‘ja’-kant bij het referendum over Stadsblokken-Meinerswijk organiseert zondag 27 november een ‘Open Dag Stadsblokken-Meinerswijk’.

De organisatie meldt:

Tijdens deze open dag krijgen Arnhemmers de mogelijkheid het gebied echt te leren kennen, door mee te wandelen met verschillende wandelingen en informatie in te winnen bij een van de informatiestandjes.

Met een drankje en kom erwtensoep praten we na afloop graag verder over het referendum en de kansen voor Arnhem. Ook zal er een ideeënbus aanwezig zijn waar jij jouw wensen voor Stadsblokken-Meinerswijk kunt inleveren. Wij horen namelijk graag hoe jij denkt dat we met elkaar het beste van Stadsblokken-Meinerswijk kunnen maken.
Waarom?

Op woensdag 30 november stemt Arnhem tijdens een referendum over de toekomst van Stadsblokken en Meinerswijk. Uit de gesprekken die Kondor Wessels Projecten dagelijks voert met Arnhemmers, blijkt dat er in stad nog maar weinig bekend is over dit unieke Rijngebied.

Wij willen graag dat jij Stadsblokken en Meinerswijk echt gezien en beleefd hebt voordat je erover gaat stemmen. Dat jouw vragen over het gebied en het referendum beantwoord zijn en dat je volledig geïnformeerd naar de stembus gaat.

Komende zondag vindt een bijzondere editie van de wekelijkse wandelingen door Stadsblokken-Meinerswijk plaats. Omdat het de laatste zondag voor het referendum is, organiseren we Open Dag Stadsblokken-Meinerswijk.

Je leert meer over de rijke geschiedenis van het gebied, we laten de mooie en minder mooie kanten van het gebied zien en luisteren graag naar jouw wensen voor en ideeën voor de toekomst.

Wie, wat, waar?
Wandeling Stadsblokken-Meinerswijk van 10:00 tot 12:00 uur. De wandeling start op Bedrijventerrein Meijnerswijk (Meinerswijk 9).

Om 11:00 uur start een andere wandeling van het Wandelcafé referendum Stadsblokken Meinerswijk met inleiding van Thor Smits van de gemeente Arnhem. De wandeling van het Wandelcafé start om 11:00 uur vanaf bezoekerscentrum Sonsbeek.

Informatiemarkt met erwtensoep: van 12:00 tot 14:30 uur.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Herfstwandeling special: open dag Stadsblokken-Meinerswijk"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*