Honderden vrouwen verwacht bij London Knights

London Knights

Zondag 2 oktober verwachten ze in Luxor Live honderden gillende vrouwen. Deze avond vindt namelijk de eerste editie van Ladies Night plaats, met optredens van de Engelse stripformatie London Knights.

Organisator DanceTree vond dat het tijd werd voor een ‘verzetje voor de dames’ en nodigde de London Knights uit om er vervolgens een avondvullend programma omheen te bouwen die alleen toegankelijk is voor de vrouwelijke bezoeker.

De London Knights worden vaak in één adem genoemd met de Chippendales: de gespierde kerels die vanaf de jaren ’80 vanuit New York het Europese continent veroverden met hun erotische shows. De nadruk van hun optreden ligt voornamelijk op vermaak, plezier en smaakvolle presentatie van mannelijk schoon. Kortom, dit zal menig vrouwenhart sneller doen kloppen. Na afloop delen ze handtekeningen uit en is er een meet ’n greet.

DJ Oliver Jay verzorgt deze avond de muzikale omlijsting met opzwepende beats.

Dat de heren populair zijn blijkt wel uit de kaartverkoop, aldus de organisatie. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar in de voorverkoop √† €10. Mits niet voortijdig uitverkocht worden er aan de deur kaarten verkocht voor €15.

Informatie en tickets vind je op www.luxorlive.nl.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Honderden vrouwen verwacht bij London Knights"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*