In The Making Academy

{

Tijdens de netwerkbijeenkomsten van In The Making bieden we onze bezoekers al 2.5 jaar, iedere 2 maanden een divers programma. Variërend van bevlogen verhalen van onder andere Paul de Bruijn tot een heuse pitchwedstrijd. We willen onze bezoekers blijven verrassen, inspireren en een kwalitatief goed programma voorschotelen. Dit lukt, met een enkele uitzondering daargelaten, bijna altijd.

Mede door het succes van de bijeenkomsten en de waardering die we krijgen voor hetgene wat we doen, zijn we in staat om de lat keer op keer hoger te leggen. Zowel op productioneel niveau als op inhoudelijk vlak. We bieden niet alleen een platform waar jonge ondernemers, young professionals en ambitieuze studenten zich prettig voelen, maar waar ook onze sprekers, coaches en inspirators hun ‘eigen ding’ kunnen doen.

We zijn dan ook trots op het programma van de volgende bijeenkomst: In The Making Academy.

Op 26 november organiseren we een Academy bij Sequence Zero. Deze avond bieden we onze enthousiaste en ambitieuze bezoekers 4 sterke en inspirerende workshops:

– Sales en acquisitie vanuit een win-win visie
– Een idee, wat kan ik ermee?
– Bewust beïnvloeden
– Solliciteren kan je leren! (Neem je cv mee)

Vooraanstaande trainers van onder andere Schouten & Nelissen en Kenneth Smit stellen hun kostbare tijd, kennis en kunde beschikbaar. De workshops duren 1,5 uur en uiteraard blijft er genoeg tijd over om te netwerken en leuke mensen te ontmoeten. Het aantal beschikbare plaatsen per workshop is echter beperkt. We adviseren iedereen op tijd te komen. Mensen kunnen zich op de avond vanaf 20.00 inschrijven voor 1 van de 4 workshops. Hierbij geldt ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt.’ De workshops duren van 20.30 tot uiterlijk 22.15 en er zijn geen kosten aan verbonden!

Zonder veel te verklappen over de inhoud, zijn we ervan overtuigd dat dit voor iedereen een waardevolle avond gaat worden.

We hopen jullie op de 26e te mogen verwelkomen en samen maken we er een mooie avond van!

Algemene Informatie:
Naam evenement: In The Making Academy
Locatie: Sequence Zero aan de Trans 6
Kosten: gratis
Inschrijven: op de avond zelf vanaf 20.00
Opmerking: Je kunt uiteraard een drankje kopen. Er zijn echter geen pin mogelijkheden. Neem dus voldoende contant geld mee.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "In The Making Academy"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*