Kenny B en My Baby tijdens Koningsdag op Gele Rijdersplein

Festival de Luie Hond strijkt tijdens Koningsnacht & -dag (26 en 27 april) neer op het Gele Rijdersplein in Arnhem. Bij het 2-daagse gratis festival worden grote acts als Kenny B en My Baby naar Arnhem gehaald.

Kenny B verwierf landelijke bekendheid met het nummer “Parijs”. De Nederlands-Nieuwzeelandse band My Baby speelden al op alle grote festivals van Europa. Op Koningsnacht een hele dansbare programmering met ondermeer het jonge afrobeatcollectief Jungle By Night en de Engelse act Afriquoi, met Congolese en Gambiaanse roots, Naast deze grote namen staan er ook veel Arnhemse bandjes op de 2 podia met uitsluitend livemuziek.

Food
Onder de bomen van Het Gele Rijdersplein ook een prachtig terras in Franse sferen en een uitgebreid aanbod van de toptrucks van de Nederlandse foodfestivals. In de aansluitende Looijerstraat zal op Koningsdag ook nog een kidsprogramma worden opgetuigd.

Line-up Koningsnacht: Jungle by Night, Afriquoi, Mr Weazley, Thaiti, Spacemonkeys, Radio De Koperen Hond

Line-up Koningsdag: My Baby, Kenny B, Kita Menari, Electric Company, Pat Smith, Downbeat Detonaters, Surf Aid Kit, Babarum, Radio de Koperen Hond

Festival de Luie Hond (gratis entrée)
26 en 27 april, Gele Rijdersplein, Arnhem
Koningsnacht 18.00 tot 24.00 uur
Koningsdag 13.00 tot 24.00 uur

Meer info www.festivaldeluiehond.nl

Reacties