Kledingbeurs in de Wasplaats, Klarendal

De Wasplaats in Klarendal: meer dan een wasserette! Sinds 2015 is in hartje Klarendal de Wasplaats gevestigd. Een bewonersbedrijf met een wasserette voor lokale ondernemers en particulieren. Maar de Wasplaats is met meerdere initiatieven toch vooral een ontmoetingsplek waar de koffie altijd klaar staat. Aankomende zaterdag wordt en een kledingbeurs georganiseerd: voor ieder wat wils voor zachte prijsjes!

DE WASPLAATS – MEER DAN EEN WASSERETTE

Kom zaterdag 11 augustus naar de Wasplaats! Van 11u tot 15u organiseert het team van de Wasplaats er een kledingbeurs. De Wasplaats: meer dan een wasserette, ook tijdens de zomervakantie.

Sociaal buurtbedrijf de Wasplaats: naast een wasserette staat de koffie altijd klaar. Ontmoeten en inloop, maandelijks een tentoonstelling en meerdere initiatieven uit de wijk Klarendal die er zijn gehuisvest. Op zaterdag de 11e dus weer een initiatief om kennis te maken met deze gezellige plek in het hart van de wijk.

Een opsomming waarom buurtbewoners nog meer naar de Wasplaats kunnen komen:

MAANDAG – Financieel Café 12.00u/14.00u

Iedere tweede en iedere vierde maandagmiddag  kunnen vrijwilligers je helpen bij het lezen van brieven, het invullen van formulieren of geven antwoord op vragen die gaan over het ordenen en bijhouden van je administratie. Een bezoek aan het Financieel Café is altijd kosteloos.

WOENSDAG – Inloop Onderling 10.30u/13.30u

Iedere woensdagochtend openen buurtbewoners de Wasplaats om samen met anderen leuke dingen te doen; koffie of thee (vanaf het tweede kopje €0,50), spelletjes spelen, samen workshops bedenken, spullen repareren en eens in de zoveel tijd een bingo.

Op woensdag 15 én 22 augustus zijn de dames van Inloop Onderling even op vakantie!

VRIJDAG – Iriscovery 11.00u/13.00u

IrisCovery helpt mensen met een willekeurige verslaving tijdens het hele proces: van de eerste stap tot na de behandeling. De inloop is gratis.

ALLE DAGEN TIJDENS OPENINGSTIJDEN – WINKELTJE OOGST

Handgemaakt door wijkbewoners: voor ieder wat wils! Kleine spulletjes voor jong en oud tegen schattige prijzen. Kom snuffelen!

TOT ZATERDAG 11 AUGUSTUS! KLEDINGBEURS @ DE WASPLAATS

Reacties