Landelijke VNCW kiest voor Arnhem

De nieuwe landelijke Vereniging Nederlandse Chemische Warehousingbedrijven (VNCW) gaat zich vestigen in Arnhem.
De vereniging kiest voor Arnhem vanwege de aanwezigheid van veel instellingen voor hoger onderwijs. De vereniging zal in de toekomst als kennisinstituut gaan fungeren en zal daarvoor vooral afhankelijk zijn van studenten. Waar de vereniging precies zal gaan vestigen, is nog niet bekend.

De VNCW is een krachtenbundeling van een aantal chemische warehousingbedrijven. Zij willen een duidelijke stem laten horen en weerstand te bieden aan de in hun ogen ‘ongebreidelde ontwikkeling van wetten en regels op het gebied van de opslag van chemische stoffen’.

Opslagbedrijven voor chemische stoffen krijgen regelmatig de willekeur van nieuwe wet- en regelgeving, nieuwe richtlijnen en normen over zich heen, aldus VNCW. In veel gevallen hebben de bedrijven de nieuwe ontwikkelingen niet eens mogen toetsen aan de praktijk, waardoor deze vaak tot grote bedrijfsmatige problemen leiden.

De VNCW, die vorige week werd opgericht en onder leiding staat van Luci?n Govaert, heeft zich voorgenomen de komende tijd een duidelijke stem te laten horen.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Landelijke VNCW kiest voor Arnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*