Lezing: ‘Wat de man moet weten over zijn prostaat’ in het Toon Hermans Huis

November is in Nederland de maand waarin aandacht wordt gegeven aan de prostaat en met name aan prostaatkanker. Het Toon Hermans Huis Arnhem staat hier samen met de afdeling Urologie van het Rijnstate ziekenhuis ook bij stil, maar dan in bredere zin door een lezing te houden over alle aspecten van de prostaat op dinsdag 22 november 2016.

Welke klachten geeft een prostaatvergroting, is het nu wel verstandig om regelmatig de prostaat te laten controleren en moet je nu wel of niet het PSA laten prikken. Kan PSA kanker aantonen? Welke klachten zijn alarmsymptomen?

Deze lezing is bedoeld voor alle mannen en overig geïnteresseerden in Arnhem en omstreken. Sprekers zijn Geert Smits en Olaf Vrooman, beiden uroloog in Rijnstateziekenhuis. En Marita van de Berg en Astrid Albers, beiden oncologieverpleegkundige in Rijnstateziekenhuis.

De lezing start om 18.30 uur. U bent welkom vanaf 17.30 uur voor een hapje en drankje. Na afloop is er gelegenheid tot napraten. De avond eindigt rond 20.30 uur.

De lezing vindt plaats in het Toon Hermans Huis Arnhem, Eusebiusbuitensingel 34. Toegang is gratis. Graag van tevoren aanmelden via info@thharnhem.nl, via 026 – 21 33 196. Meer informatie over het THHA en deze lezing vindt u op www.thharnhem.nl.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Lezing: ‘Wat de man moet weten over zijn prostaat’ in het Toon Hermans Huis"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*