Luxor Live verkoopt in recordtijd 1.700 kaarten voor UB40

De in totaal 1.700 beschikbare kaarten voor de show van UB40, die op vrijdag 15 september om 10:00 uur ’s ochtends in de verkoop is gegaan, is binnen 30 uur volledig uitverkocht. Nog nooit verkocht het Arnhemse poppodium, in zo’n korte tijd, zoveel kaarten voor een enkele show.

Luxor Live in de Parkzaal van Musis Arnhem

Het optreden van de legendarische Britse reggaeband vindt plaats op zondag 21 januari aanstaande in de Parkzaal van Musis Arnhem. Een zaal met een capaciteit van maximaal 1.700 bezoekers, “duizend meer dan de grote zaal van Luxor Live”, vertelt Luxor Live directeur Stefan Rebergen: “de samenwerking met Musis Arnhem biedt ons de mogelijkheid om bands naar Arnhem te halen die we niet kwijt kunnen in onze eigen zalen.”

Luxor Live heeft momenteel nog meer shows in de Parkzaal van Musis Arnhem op het programma staan; zo staan de beroemde Italiaanse trompettist Enrico Rava, de Amerikaanse jazzzangeres Madeleine Peyroux in samenwerking met het Jazz Orchestra of the Orkestgebouw én de populaire zanger Douwe Bob nog op het programma, waarvan de laatstgenoemde show inmiddels ook bijna uitverkocht is.

Reacties