Meepraten over toekomst Sonsbeek met Vrienden van…

© Zefanja Hoogers
De Vrienden van Sonsbeek organiseren iedere twee jaar een conferentie. Dit jaar is de titel ‘Voor altijd.. grenzeloos genieten in park Sonsbeek’, het thema is duurzaamheid. Hoeveel festivals, markten en evenementen kan het park aan? Hoe gebruiken we het park als de temperaturen stijgen? Nu en in de toekomst?

Het programma bestaat uit lezingen, een korte film en twee workshops met deskundigen. De conferentie is op donderdagmiddag 4 oktober vanaf 13.30 uur in het Watermuseum en zal gaan over de draagkracht van het park.

Margreet van Gastel, dagvoorzitter:

“Sonsbeek is een van de groenen longen van de stad en daarmee van bijzondere waarde in een sterk bebouwde omgeving. Een park dat veel en graag gebruikt wordt door jong en oud, maar ook een park dat wij in volle glorie door willen geven aan de volgende generaties. Tijdens de conferentie willen we daarover in gesprek gaan. Hoe kunnen we het juiste evenwicht vinden tussen gebruik en behoud?Sonsbeek is immers voor Arnhem van levensbelang! Nu en in de toekomst!”

Aanmelden

Iedereen die graag mee wil praten over de toekomst van Sonsbeek is van harte uitgenodigd. Leden van de Vrienden van Sonsbeek betalen €5,00, niet-leden € 7,50.
Aanmelden op NL30ABNA0406333505 ovv Conferentie Sonsbeek 2018.
Meer info via www.sonsbeek.nl

Reacties