Mobile Media Lab politie woensdag in Rijkerswoerd

ARNHEM – De politie reist sinds 2014 met een innovatief ‘Mobile Media Lab’ door Nederland om op een laagdrempelige manier haar communicatiemiddelen te testen. De politie gebruikt verschillende middelen om contact te hebben met de inwoners van Nederland.

In januari van dit jaar was het ‘Mobile Media Lab’ al een week lang op diverse plaatsen in Arnhem aanwezig. Aanstaande woensdag staat het ‘lab’ in de wijk Rijkerswoerd.

Door middel van enqu√™tes zoekt de politie naar antwoorden op vragen zoals “Wat vindt u van onze berichten op sociale media?”, “En weet u eigenlijk hoe u in contact kunt komen met uw wijkagent?”.

Met de aanwezigheid in Rijkerswoerd wil de politie graag weten hoe zij de communicatie naar inwoners kunnen verbeteren.

Het ‘Mobile Media Lab’, een grote politietruck, staat woensdag 26 april 2017 tussen 14:00 uur en 22:00 uur op de parkeerplaats van het winkelcentrum Rijkerswoerd.

Mobile Media Lab
Het Mobile Media lab is een vrachtwagen die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck doet de politie onderzoek naar uw mening over en uw ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt.

Daarnaast is er volop gelegenheid om met politiemensen uit uw wijk in gesprek te gaan. Ook vanuit de gemeente zijn er medewerkers aanwezig om u bijvoorbeeld te voorzien van preventieadvies. Speciaal voor de kinderen zijn er politievoertuigen aanwezig waarmee zij op de foto kunnen.

Dag van de verbinding
Deze dag zal in het teken komen te staan van verbinding. Verbinding tussen netwerkpartners, maar ook tussen de netwerkpartners en de wijkbewoners. Zo zullen o.a. het sociaal wijkteam van Arnhem, het wijkteam leefomgeving van Arnhem, het bewonersplatform Rijkerswoerd, Rijnstad en andere netwerkpartners aanwezig zijn.

Bekijk hieronder een video over het ‘Mobile Media Lab’:

Bron: Facebook wijkagent Arnhem Zuid

‘Mobile Media Lab’ politie in Arnhem

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Mobile Media Lab politie woensdag in Rijkerswoerd"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*