Multi-Culti-Dag bij SV De Paasberg

{title}

Zondag 9 augustus a.s. vormt het terrein van SV De Paasberg het decor voor de Multi-Culti-Dag, de open dag van de vereniging met een combinatie van voetbalwedstrijden tussen verschillende culturen, diverse kinderattracties en verschillende soorten vermaak. Hoogtepunt van de dag is een demonstratiewedstrijd tussen de Superveteranen van De Paasberg en een team van Oud-Surinaamse internationals.

Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd, waarbij het multi-culturele karakter van de dag in volle geledingen wordt weerspiegeld: de versnaperingen komen uit een groot aantal verschillende keukens en de muzikale omlijsting varieert ook van hiphop tot Nederlandstalig.

Het terrein van SV De Paasberg ligt aan de Vondellaan 121, het terrein gaat ‘s morgens om 11.uur open, de dag duurt tot 22.00 uur. De toegang is voor iedereen gratis. De organisatie van de Multi-Culti-Dag is in handen van De Paasberg en bureau Marketise en is tot mede tot stand gekomen dankzij een financiele bijdrage van Fonds Arnhemse Samenleving.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Multi-Culti-Dag bij SV De Paasberg"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*