’n Kijkje achter de schermen: Introdans

Alles te horen krijgen over het leven van een professioneel danser, je onder laten dompelen in zijn/haar wereld? Ook eens dansen met de docenten van Introdans Interactie? Het kan tijdens de Open Dag van Introdans op zaterdag 10 februari!

INTRODANS BEWEEGT JE

Introdans geeft op een creatieve, verrassende wijze een eigentijdse invulling aan ballet. Wervelend, de zwaartekracht tartend, neemt Introdans iedereen mee in de totaalbeleving van dans: vol passie en met internationale klasse. Introdans gelooft dat de taal van dans zó universeel is, dat dit hele generaties bindt en in beweging brengt.

KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN

Op zaterdag 10 februari stelt Introdans van 10.00 uur tot 16.00 uur de dansstudio’s aan de Vijfzinnenstraat 82 in Arnhem open voor publiek. De bezoekers krijgen tijdens de Open Dag een uniek kijkje achter de schermen van dit moderne balletgezelschap en dompelen zich onder in de wereld van een professionele dansers. NB: Het gebouw waar de studio’s van Introdans gehuisvest zijn is helaas niet rolstoelvriendelijk. De studio’s waar gerepeteerd wordt bevinden zich op de eerste verdieping en er is geen lift aanwezig.

WORKSHOPS

Vind je het zelf leuk om te dansen? Doe dan mee aan een van de vier workshops gegeven door de docenten van Introdans Interactie. Er zijn workshops speciaal voor de jonge bezoekers, kinderen van 4 t/m 6 jaar en voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Ook voor de meer gevorderde dansers van 12 jaar en ouder is er een workshop. De laatste workshop is geschikt voor dansers van alle leeftijden.

Alle verdere informatie tref je op de website van Introdans.

Reacties