Nieuwe single Dear Mr Man voor onderzoek naar Parkinson

Vandaag is het Wereld Parkinson Dag. Op deze dag lanceert de Arnhemse soul-band ‘Dear Mr Man’ haar nieuwe single inclusief videoclip (dat is opgenomen in Stadsvilla Sonsbeek). Het nummer vertelt over hoe het leven met de ziekte van Parkinson nog steeds heel mooi kan zijn. Met de verkoop van de single willen we geld ophalen om te investeren in onderzoek naar de ziekte van Parkinson. De single is te koop via iTunes.

Bas Janssen, zanger ‘Dear Mr Man’; “In 2014 was ik betrokken bij de productie van een documentaire over een man met PSP (een vorm van parkinsonisme). Deze documentaire is vertoont op de ‘Landelijke Parkinsonisme dag in maart 2015.

Geïnspireerd door deze documentaire schreef ik het nummer ‘Silence”. Tijdens het maken van deze documentaire heb ik ontdekte ik dat het leven met parkinson(isme) gaat over acceptatie en over het behalen van geluk uit alle dingen die je nog wél kunt. “It’s not about the cards you’re dealt, but how you play the hand. Met het nummer ‘Silence’ willen we de wereld de positieve boodschap meegeven dat je ondanks het hebben van parkinson(isme), met de juiste hulp en houding, nog steeds een heel mooi leven kunt leiden.

We voelen als band de drang om hier iets mee te doen en hebben contact gezocht met ParkinsonNet en de Parkinson(isme) Vereniging om deze boodschap samen uit te dragen. Dit project gaat een gezamenlijke campagne zijn in 2015 om:
1: bewustzijn (awareness) creëren voor de ziekte van Parkinson.
2: een bijdrage leveren aan het verbeteren van de kwaliteit van leven van Parkinson(isme) patiënten, door geld in te zamelen voor toekomstig onderzoek en innovatieve projecten.

Hoe? Door de clip online te verspreiden en via de verkoop van de single geld op te halen. 100% van de inkomsten van de downloads vanaf iTunes (Spotify, Amazon et cetera) van het nummer wordt gedoneerd aan de ‘Parkinson(isme) Vereniging’.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Nieuwe single Dear Mr Man voor onderzoek naar Parkinson"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*