Ontdek Arnhem en bezorg ouderen een mooie dag

{

Vind jij het ook leuk om samen met je collega’s, vrienden of familieleden iets te doen voor een ander? Kom dan samen vrijwilligerswerk doen op zaterdagmiddag 25 mei a.s. Arnhem Cares organiseert dan in samen- werking met Binnenstadsmanagement Arnhem de eerste van drie grote kalenderactiviteiten, waarbij we een grote groep hulpbehoevenden in Arnhem een heerlijke dag gaan bezorgen. We gaan op pad door de binnenstad en nemen 20 ouderen mee voor een mooie wandeling. De ouderen die meegaan met de wandeling komen door het gebrek aan handen niet of nauwelijks buiten. Tijdens deze activiteit worden zij extra in het zonnetje gezet. Onder begeleiding van gidsen verkennen we met elkaar het centrum, waar heden en verleden bij elkaar komen.

Doe ook mee
Om van de middag een groot succes te maken, zijn er in totaal nog 16 enthousiaste vrijwilligers nodig; geef je dus snel op via onze online kalender. Nodig je vrienden en collega’s ook uit en neem ze mee, want samen vrijwilligen is nóg leuker dan alleen.

Vrijwilligen bij Arnhem Cares kan altijd. Via onze online kalender geef je je op voor activiteiten die jij leuk vindt om te doen. Er zit geen terugkerende verplichting; je vrijwilligt alleen wanneer het jou uitkomt.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Ontdek Arnhem en bezorg ouderen een mooie dag"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*