Open dag KW37

De Kunstwerkplaats KW37 aan Marsdiep Presikhaaf © Zefanja

Kunstwerkplaats Arnhem KW37 opent haar deuren in Presikhaaf. Een half jaar geleden kwam het kunstenaars initiatief KW37 naar Presikhaaf. Op hun vorige locatie in Schuytgraaf wordt nieuw bouw gepleegd, daar moesten ze weg. In een aangenomen motie vorig jaar, waarbij de gehele gemeente raad instemde voor behoud van de Kunstwerkplaats voor Arnhem, werd afgesproken op zoek te gaan naar een permanente locatie. Dat is niet zomaar in korte tijd gerealiseerd, vandaar het tussen station op Marsdiep in Presikhaaf.

Verbinding met haar omgeving

KW37 toert al 27 jaar rond in Arnhem en de vaste locatie is meer dan Welkom. Het kunstenaars initiatief waar kunstenaars wonen en werken en waar experiment, kwaliteit  en vrije ruimte hoog in het vaandel staan, zoekt altijd naar verbinding met haar omgeving. Het terrein is aangekleed en de  interactie met de omgeving  is al weer in volle gang .

KW 37 nodigt hierbij iedereen uit om een kijkje te komen nemen op het terrein. Maak een fijne wandeling door de beelden tuin, maak kennis met de kunstenaars en neem een kijkje in hun werkplaats . Er zijn creatieve activiteiten voor jong en oud en  je kunt  tot rust komen bij de paarden .

Laat alle inspiratie binnen komen onder het genot van een hapje en een drankje en geniet van de muziek op het podium van de Blauwe Kikker.

U bent van Harte Welkom !

Zondag 30 juni van 11.00 tot 18.00

Marsdiep 1 6826AZ Arnhem

Volg ons op FB Kunstwerkplaats Arnhem

Reacties