Openluchtmuseum genomineerd voor DagjeWeg.NL Award 2017

Foto: Luc Kerklaan

ARNHEM – De redactie van de website DagjeWeg.NL heeft tien aanbieders van een dagje uit genomineerd voor de DagjeWeg.NL Award 2017. Bij die tien genomineerden zit dit jaar ook het Arnhemse Nederlands Openluchtmuseum.

De nominatie is gebaseerd op een aantal overwegingen, zoals de populariteit op de websites DagjeWeg.NL en op DagjeWeg.NL Tickets. Maar ook op criteria zoals waar kun je een hele dag met het gezin of een klein gezelschap doorbrengen en de beoordelingen van uitjes.

Het Nederlands Openluchtmuseum heeft dus al een goede beoordeling te pakken, maar stemmen van het publiek zullen uiteindelijk de doorslag moeten geven . Tot en met woensdag 11 oktober kan er gestemd worden op de favoriet op de lijst van de tien genomineerden. Donderdag 12 oktober wordt dan de winnaar bekend gemaakt.

Een stem uitbrengen op het Nederlands Openluchtmuseum kan via deze link.

De winnaar van de DagjeWeg.NL Award 2017 krijgt een promotiepakket met een mediawaarde van € 5000,- op DagjeWeg.NL aangeboden. Voor de tweede plaats is er een campagne van € 2500,- beschikbaar en de nummer drie wint een campagne ter waarde van € 1000,- . Stemmers maken daarnaast kans om een leuk dagje uit te winnen.

Reacties