Oproep: Arnhemse Cultuurprijs 2016

De Gemeente Arnhem roept iedere inwoner van de stad op om een culturele instelling, organisatie of kunstenaar voor te dragen voor de Cultuurprijs 2016. De prijs wordt sinds 2007 uitgereikt aan een culturele partij die Arnhem als cultuurstad op de kaart heeft gezet. De prijs van € 2.500 wordt op 9 december, tijdens de feestelijke heropening van Theater aan de Rijn, uitgereikt.

Talenten van nu
Met de prijs, een cheque ter waarde van € 2.500, wil de gemeente ’talenten van nu’ ondersteunen en een stimulans zijn voor vernieuwende initiatieven. Partijen in de stad die structureel subsidie ontvangen van de gemeente Arnhem zijn uitgesloten van deelname aan de Cultuurprijs.

Winnaars 2015
In 2015 ging de award naar 2 culturele broedplaatsen: Code Rood en Motel Spatie, beide pioniers op cultureel gebied met het lef om buiten de gebaande paden te programmeren.Voordragen kandidaten
Vernieuwende culturele instelling, organisatie of kunstenaar nomineren voor de Cultuurprijs? Meld je kandidaat aan via het aanmeldformulier op www.generaleoost.nl.
De genomineerden worden op 1 december 2016 bekend gemaakt.

Let op: Deadline voor aanmelding is 23 november 2016.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Oproep: Arnhemse Cultuurprijs 2016"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*