Oude V&D wordt Johnny van Doorn Center

Het oude V&D pand in het centrum van Arnhem wordt een plek voor plezier, vermaak en winkelen. Het Johnny van Doorn Center!

Leegstandbeheren.nl uit Beekbergen is de bedenker van dit idee en krijgt een aantal maanden de tijd van de pandeigenaar om zijn idee op te starten en uit te werken. Bernard ‘t Jong: Op 4 Augustus zal het Johnny van Doorn Center openen voor publiek, op de oude V&D locatie in het centrum van Arnhem. Wij hebben nu de begane grond en 1e verdieping verhuurd aan FDFA om tot het einde van de programmering van hun bijzondere event deze mooie locatie te gebruiken.

Kleine winkeliers op een A1-locatie

Het publiek krijgt bij ons een ruime keuze aan een legio kleine zelfstandige ondernemers (shop-in-shop), bedenkers van handige huishoud oplossingen, designers, gadget ontwerpers en allerlei verschillende unieke andere ondernemers, vertelt ‘t Jong. Het doel is om een pop-up “overdekt dorp” te openen op een A1 locatie in het centrum van Arnhem. Zo kunnen ondernemers al winkels vestigen vanaf 10m¬≤ voor een zeer interessante prijs. Daarnaast is er ruimte voor workshops, evenementen, bijeenkomsten en fashionshows.

Overdekt lekker picknicken in een park

Bernard ‘t Jong, In het Johnny van Doorn Center zullen wij een overdekt park aanleggen waar ruimte is voor creativiteit, ontspanning, singer songwriters (open podium) of gewoon een lekkere picknick in het “park”.

Teambuilding, Escape Rooms en Stadsrondleidingen

Naast dit alles komen er op de 3e verdieping ook escaperooms, real life games, ruimte voor teambuilding activiteiten en stadsrondleidingen. Zo kunnen bedrijfsfeesten, familiefeesten en vrijgezellenfeesten een leuk middagvullend programma boeken en afsluiten met een hapje en een drankje. Op dit moment zit onze organisatie ook al ruim anderhalf jaar in de koepelgevangenis in Arnhem met Prison Experience, waar zij al veel bedrijfsuitjes tussen de 30-120 personen hebben mogen ontvangen. Onze spellen en teambuilding zijn uniek, vernieuwend, verrassend en de uitdaging geeft een echte kick!

Workshopruimtes

Heb je een talent of ben je ergens goed in en wil je daar workshops in geven? Geef jezelf de ruimte! Workshops geven in het centrum van Arnhem hoort ook tot de mogelijkheden binnen het Johnny van Doorn Center! Onze ruimtes zijn geschikt voor een groot assortiment aan workshops. Er zijn 5 workshopruimtes in grote en kleine formaten beschikbaar per dagdeel, gehele dag of weekend. Ideaal voor alle mogelijke creatieve workshops.

Van Tupperware middagen tot Yogalessen, van cocktail workshops tot naailessen, van kinder knutselworkshops tot scrapbooking. De mogelijkheden zijn oneindig!

We horen graag wat jij kan en hoe we jou daar in kunnen ondersteunen. Als je je bij ons aansluit, bieden we meer dan alleen een ruimte; je workshops worden opgenomen in onze agenda, website en sociale media. Al onze workshop ruimtes zijn op de tweede verdieping van het Johnny van Doorn Center.

Startende ondernemers en kleine winkeliers gezocht

Uiteraard zoeken wij voor dit initiatief creatieve en startende ondernemers maar ook gevorderde winkeliers of webshop houders. Ondernemers kunnen voor een relatief scherpe huurprijs een aantal vierkante meters afnemen in het pand om hun eigen winkel om te starten. aanmelden kan via www.johnnyvandoorn.nl of 026 Р2062101. Aanstaande donderdag 17 Mei, houden wij een open avond van 18:30 Р20:30 uur voor meer informatie voor ondernemers die interesse hebben in een aantal m² in het oude V&D pand.

Reacties