Outsource oud hout naar TEDxArnhem

{

Nadat wij alles en iedereen hebben ge-outsourced, gaat TEDxArnhem weer terug naar de basis. Letterlijk, want het podium waar de sprekers van TEDxArnhem op komen te staan, ga jij mee helpen maken. Hoe? Door te houtsourcen!

Houtsourcing
Op 7 juni kan iedereen bij Stadsvilla Sonsbeek stukken rood hout outsourcen naar TEDxArnhem. Jij bent er vanaf en kunstenaar Diederick Kraaijeveld van Oudhout gaat er iets moois van maken. Voor het houtsourcen is elk stuk rood hout geschikt. Donkerrood, lichtrood, bordeauxrood, karmijnrood, Diederick kan elke kleur gebruiken in zijn werk.

Kleur maakt niet uit, zolang het enigszins rood is, maar size does matter in dit geval. Een grote, rode stip wordt ons podium en die wordt minstens twee meter in doorsnede. Daarnaast hebben we hout nodig voor het logo, we gaan nu voor twee meter breed en één meter hoog. Allemaal in rood hout! Kijk dus eens in jouw schuur of werkplaats of er niet nog een stukje rondslingert waar je Diederick heel erg blij mee kan maken. Hou onze website en Facebookpagina in de gaten voor meer informatie en updates.

Over Diederick Kraaijeveld
Sinds 2005 maakt Diederick kleurrijke werken van oud hout. Sindsdien exposeerde hij over de hele wereld en won hij in 2010 de Sculpture Award. Hij trekt heel Nederland door op zoek naar gekleurde stukken hout om zijn kunst mee te werken. Door zijn manier van werken geeft hij afvalmateriaal nieuw leven, helemaal in de geest van Wubbo Ockels’ Happy Energy.

Over TEDxArnhem
De allereerste TEDxArnhem vindt op 17 september 2015 plaats in Stadsvilla Sonsbeek. Aan de hand van het achtste commandement van Wubbo Ockels, we are all astronauts of spaceship Earth, organiseert TEDxArnhem een dag vol inspirerende sprekers.

Wat: Houtsourcing TEDx Arnhem, hou de website, Facebook en het event in de gaten.
Waar: Een speciale houtsource-stand voor Stadsvilla Sonsbeek
Wanneer: 7 juni
Website: TEDxArnhem.com

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Outsource oud hout naar TEDxArnhem"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*