Park Open start op 5 juni

Ook deze zomer kan je 13 zondagen lang genieten van zomerse festivalmuziek tijdens Park Open in Arnhem. Iedere zondagmiddag in de maanden juni, juli en augustus van 14.00 – 18.00 uur worden hier gratis toegankelijke liveconcerten gehouden op de Ronde Weide in Park Sonsbeek. Op 5 juni is de aftrap en de eerste namen zijn bekend! Ook dit jaar hebben we weer een heel leuk

Park Opening met The Burning Hell
Voor zondag 5 juni wordt mooi weer verwacht en de eerste namen zijn bekend. Deze zondag word je meegenomen in de grappige, literaire en soms hyperactieve muziek van het Canadese The Burning Hell. Deze band bestaat rondom liedjesschrijver Mathias Kom en heeft eerder opgetreden op megafestivals als Glastonbury maar ook in huiskamers en, volgens eigen zeggen, in een gesticht ergens op het Franse platteland.

Helemaal vanuit Sidney, Australië doet deze middag ook Ocean Alley de Ronde Weide aan. Zij brengen superlekkere, psychedelische muziek met verschillende reggae invloeden. De rest van het programma is inmiddels ook bekend.

Nieuwe website
Dat kan je lezen op de website www.parkopen.nl. Die is onlangs helemaal vernieuwd, door Goed idee media uit Arnhem. De website is nu iets meer van deze tijd waardoor hij onder andere een stuk overzichtelijker is geworden. Park Open wordt al meer dan 25 jaar georganiseerd en ook dit jaar weer in samenwerking met een heleboel Arnhemse partijen, waaronder andere evenementen, festivals, de poppodia in de stad en andere leuke en vaak creatieve mensen. Zorg dat je alles te weten komt over Park Open in de komende zomer en houd de nieuwe website én de sociale media vanaf nu in de gaten!

www.facebook.com/parkopen
www.instagram.com/parkopenarnhem
www.parkopen.nl
info@parkopen.nl

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Park Open start op 5 juni"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*