Pasar Malam aankomend weekend in De Eusebius

Stichting Stellar organiseert, al meer dan 25 jaar, succesvolle Pasar Malam’s in het hele land. Dit jaar is, voor de tweede maal, de mooie en bijzonder geschikte culturele locatie ‘Eusebiuskerk’ het thuishonk van dit evenement met als thema: ‘Een korte vakantie in Azië’. De Eusebius is een unieke historische locatie die de Stichting Stellar heeft doen besluiten juist daar Pasar Malam Stellar Arnhem te organiseren!

Muziek, dans en cultuur!

Naast de tientallen standhouders is er een fantastisch podiumprogramma wat garant staat voor bijna non-stop entertainment. Meer dan 60 artiesten staan klaar om het podiumprogramma voor u te verzorgen. De organisatie is er in geslaagd een bijna non-stop, gevarieerd en aantrekkelijk programma van formaat neer te zetten. Tijdens de drie dagen komt iedereen aan zijn trekken.

Dit jaar is Stellar Events er in geslaagd een befaamd Indonesisch krontjong orkest naar Nederland te halen. Krontjong Jaya Buana komt speciaal voor een aantal optredens van Stellar Events naar Nederland.

Maar daarnaast staan er vele andere artiesten, formaties en dansgroepen klaar om u mee te nemen in verschillende shows. We noemen ras entertainer Edu Schalk, Hans Milané, Do√±a Pessy en de Gado’s, Xanur, Swinging Sound Machine, de Arnhemse formatie No Name, dansgroepen Wahana Budaya Nusantara, Warna Semesta, Orchidee. Afijn er wordt bijna een non-stop podiumprogramma geboden zodat u zich geen moment zult vervelen, nee eerder komt u tijd te kort om van alles volop te genieten. De markt, de restaurants en natuurlijk ook de immense Eusebius.

Standhouders en Restaurants.

Meer dan 45 (!) kramen zullen Aziatische en exotische artikelen te koop aanbieden. Diverse restaurants hebben de meest smaakvolle en exotische menu’s samengesteld.

Een bezoek aan de Pasar Malam biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met de vele gerechten die de aanwezige Internationale keukens te bieden hebben. Aanwezig zijn restaurants met Indonesische, Indische, Molukse en andere Aziatische gerechten. Creatieve en deskundige koks bereiden ter plekke complete gevarieerde maaltijden en snacks. Het bezoek aan deze Pasar Malam is een culinair avontuur op zich. Vele bezoekers komen speciaal naar Pasar Malam Arnhem om eens echt te genieten van wat de Aziatische keuken te bieden heeft.

Keuze uit tientallen aangeboden soorten Sambal die daar o.a. door de Sambalshop worden aangeboden! Maar ook om hun voorraad wierook aan te vullen en vraag vooral om advies want er is veel te leren over wierook. Kom eens kijken naar een bijzondere lamp van schelpen, bijzonder sfeervol licht, een sieraad voor uw interieur. Koopjes alom, want een feit is dat bijna alle artikelen door de standhouders zelf worden geïmporteerd. Dat maakt de scherpe prijzen en de vele aanbiedingen op de Pasar mogelijk!

Het Verre Oosten is onlosmakelijk verbonden met de wereld van spiritualiteit en magie. U maakt kennis met de magische krachten van deskundige masseurs, handlezers en paragnosten. Een kijkje in uw toekomst? Kom naar de Pasar Malam in Arnhem.

Aziatisch decor, licht en geluid.

Eenmaal binnen waant u zich direct in de tropische sfeer. Het podium en de hal zijn aantrekkelijk aangekleed. TLP Productions (een internationaal opererend bedrijf) voorziet het podium van prachtig en magisch licht, zorgt voor top geluid zodat de artiesten net als in een concertzaal optimaal tot hun recht komen. Er zijn speciaal voor de Eusebiuskerk akoestische voorzieningen aangebracht voor een optimaal geluid! Zelf het Gelders Orkest doet hier zijn uitvoeringen!

Kinderen en plezier op de markt.

Neem gerust uw kinderen mee, want ook zij hoeven zich niet te vervelen. En kinderen tot 12 jaar hebben gr√°tis entree! Wij beseffen dat ook als u komt met uw kinderen dat zij een mooie dag moeten hebben. Ook zij zullen met name genieten van het optreden van de artiesten. Echt livemuziek, dansgroepen met prachtig uitgedoste danseressen en dansers. Een tropisch sprookje! En dan natuurlijk ook even een lekker hapje en drankje tussendoor. We zijn er zeker van ook uw kinderen zullen genieten. En vergeet ook niet de mogelijkheid om de toren te ‘beklimmen’

Bezoek voor meer informatie en het gedetailleerde programma de website www.stichtingstellar.nl

Entree:

Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar € 7,50

Volwassenen 65+ (met legitimatie) € 6,-

Kinderen tot 12 jaar Gratis entree

Twee in één?

In de Eusebiuskerk is de mogelijkheid de toren te ‘beklimmen’. Vanuit deze toren heeft u een magnifiek uitzicht over de stad Arnhem naar alle kanten! Dit jaar biedt de organisatie in samenwerking met de Stichting Eusebius u de mogelijkheid om met een z.g.n. combikaartje (€ 10) zowel de Pasar Malam als de toren te bezoeken. Alleen de Pasar Malam entree is € 7,50.

De panoramalift neemt u mee langs een van de grootste en zwaarste klokken van Europa en op 73 meter hoogte kunt u genieten van een eindeloos uitzicht over Arnhem en omstreken. Een bezoek aan de Pasar Malam Arnhem is zo een dubbel spectaculair dagje uit als u dat zou willen!

Let op komt u ook voor de toren dan maken wij u er op attent dat deze tijden de Pasar te toegankelijk is tot 16.00.

Deze Pasar is de grootste Aziatische markt in de regio Arnhem. Meer dan 45 standhouders bieden producten uit vele Aziatische landen zoals Indonesië, de Molukken, Thailand, India, Tunesië, Maleisië, de Filipijnen, China, aan.

Een bezoek aan deze Aziatische markt biedt een tropische belevenis voor het hele gezin. Vandaar het thema: ‘Een korte vakantie in Azië’. Als we zeggen dat het even een dagje vakantie naar Azië is dan beloven we niet te veel. Het betekent, genieten van het podiumprogramma, lekker eten en drinken en natuurlijk kijken bij de kramen of er nog wat mooie unieke Aziatische producten te scoren zijn!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Pasar Malam aankomend weekend in De Eusebius"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*