Resto van Harte en Arnhems Trompetterkorps in MFC Presikhaaf

Cultuurgroep Presikhaaf organiseert op vrijdag 20 mei een gezellige en gevarieerde muzikale avond. Eerst lekker eten en daarna een sfeervol concert van het Arnhems Trompetterkorps
Op uitnodiging van Cultuurgroep Presikhaaf verzorgt het Arnhems Trompetterkorps een concert met voor iedereen een aantrekkelijk programma.

Tijdens Giro Gelderland heeft het korps 2 dagen opgetreden op diverse locaties in de stad en om nog even na te genieten van de Italiaanse sfeer staan O Sole Mio en Volare op het programma.

Italië is echter niet het enige vakantieland dat zal worden aangedaan. Ook Duitsland, Spanje en Frankrijk worden muzikaal bezocht en dat belooft een gezellige trip te worden.

De liefhebber van stevig marsrepertoire kan aan het eind van de avond ook tevreden naar huis want Victory Day en Per Mare, Per Terram staan ook op het programma.

Resto van Harte serveert vanaf 17.30 voor maximaal 60 personen een tweegangenmenu voor slechts 8 euro. Om mee te eten moeten de gasten wel even een plekje reserveren want vol is vol. Informatie hierover is te vinden op de site van Presikhaafnet.nl.

Aanvang van het concert is 19.30 uur. De entree bedraagt 3 euro. MFC Presikhaven is gevestigd aan de Laan van Presikhaaf 7 in Arnhem.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Resto van Harte en Arnhems Trompetterkorps in MFC Presikhaaf"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*