‘Run to Remember Freedom’ – Rabo Bridge to Bridge

In het weekend van 14 en 15 september 2019 is het weer tijd voor de Rabo Bridge to Bridge. Deze ‘Run to Remember Freedom’ staat in 2019 in het teken van 75 jaar Slag om Arnhem.

28 maart inschrijving OPEN

Op donderdag 28 maart gaan de inschrijvingen open! In samenwerking met Infocaster is de afgelopen periode hard gewerkt aan een nieuwe website. De website is niet alleen gevuld met praktische informatie over het evenement, deelnemers kunnen er nu ook terecht voor meer informatie over de Slag om Arnhem en de daarbij behorende verhalen gerelateerd aan de Rabo Bridge to Bridge.

Early-bird prijzen

Tot en met 5 mei kan iedereen nog profiteren van de speciale Early-bird prijzen. Wacht hier niet te lang mee, er is een beperkt aantal Early-bird tickets beschikbaar! Inschrijven kan via www.bridgetobridge.nl.

Rabo Bridge to Bridge

Op zondag 15 september gaan ruim zesduizend deelnemers zich weer wagen aan de verschillende afstanden tijdens de Rabo Bridge to Bridge. Ook de handbikers, wheelers en blindrunners gaan weer deelnemen.

De route van de Rabo Bridge to Bridge gaat wisselend over bezet en bevrijd gebied ten tijde van de winter van 1944. Dit jaar is de start wederom op de John Frostbrug, bekend van de Slag om Arnhem. De route voert de deelnemers langs diverse historische plekken waar in september 1944 zwaar gevochten is.

Reacties