Running Dinner: rennen en dineren voor Ome Joop’s Tour

De Arnhemse serviceclub Ronde Tafel 15 organiseert 21 mei 2016 het Running Dinner, rennen en dineren voor een goed doel. Dit jaar zamelt de Ronde Tafel geld in voor Ome Joop’s Tour. Tijdens het Running Dinner wordt er gegeten in verschillende Arnhemse restaurants, met steeds wisselende tafelgasten. De avond wordt afgesloten met een knallend feest in de Eusebiuskerk.

Running Dinner 2016
Na meerdere succesvolle edities van het Running Dinner, is het op 21 mei weer zover. Om de twee jaar organiseert Ronde Tafel 15 Arnhem het Running Dinner. In 2014 heeft het Running Dinner nog 21.000 euro weten op te halen voor stichting BIO Kinderrevalidatie. Running Dinner staat in het teken van heerlijk eten met een korte wandeling tussen de gerechten, met afsluitend een knallend eindfeest in de Eusebiuskerk. Aan het eind van de avond wordt meteen de opbrengst voor Ome Joop’s Tour bekend gemaakt.

Ome Joop’s Tour
De opbrengst van het Running Dinner 2016 is voor Ome Joop’s Tour. In 2015 ging de stichting bijna ten onder en de 65ste editie leek bijna de laatste. De Ronde Tafel vindt dit niet kunnen. De leden hebben warme herinneringen aan deze Arnhemse stichting en gunnen dat de kinderen van vandaag en in de toekomst ook.

De stichting Ome Joop’s Tour is na de oorlog rond 1950 opgericht en na 65 jaar een Arnhems instituut. Ome Joop organiseert jaarlijks een fietstocht door Nederland voor jongens en meisjes in de leeftijd van tien tot en met twaalf jaar. De tour is in het leven geroepen voor kinderen die weinig of geen vakantiemogelijkheden hebben. Zo krijgt ieder kind in de zomer het vakantiegevoel.

Over Ronde Tafel 15
In 1946 is de Nederlandse Tafelronde opgericht. Deze serviceclub bestaat nu uit 191 landelijk gespreide Tafels met gezamenlijk ruim 3.000 leden. De Ronde Tafel 15 Arnhem is in 1948 opgericht. Het is een club voor mannen van 25 tot maximaal 40 jaar. De Ronde Tafel 15 staat voor het onderling bevorderen van vriendschap en stimuleert dat kennis, ervaringen en meningen veelvuldig worden uitgewisseld. Dit draagt bij aan de ontwikkeling en ontplooiing van al haar leden. Naast (internationale) vriendschap, vinden de leden het leveren van een gezamenlijke bijdrage aan de gemeenschap net zo belangrijk.

Kaarten bestellen
Kaarten voor Running Dinner zijn online verkrijgbaar voor €75,- en met dit all-inclusive ticket koop je de hele avond af. Het eten, drinken op verschillende locaties en eindfeest, is in de prijs inbegrepen. Met de bijdragen steunen wij Ome Joop’s Tour.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Running Dinner: rennen en dineren voor Ome Joop’s Tour"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*