SamenLoop voor Hoop zichtbaar tijdens Vitesse – Go Ahead Eagles

{

Sinds 16 december 2012 is KWF Kankerbestrijding officieel een maatschappelijk partner van Vitesse. Vitesse probeert in samenwerking met KWF de maatschappij bewustwording bij te brengen over het onderwerp kanker. Dit uit zich bijvoorbeeld in een jaarlijkse collecte tijdens de thuiswedstrijd tegen FC Utrecht, maar ook bij andere activiteiten van KWF Kankerbestrijding is Vitesse betrokken. Een van deze activiteiten is de SamenLoop voor Hoop.

In het weekend van 17 en 18 mei 2014 vindt op Sportpark ’t Cranevelt de SamenLoop voor Hoop Arnhem plaats. 24 uur zetten wandelteams, hardloopteams, artiesten en vele vrijwilligers zich in voor KWF Kankerbestrijding. De opbrengst van het evenement komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding en aan het Toon Hermans Huis in Arnhem. Vitesse steunt dit initiatief en zet zich in om van de SamenLoop voor Hoop Arnhem een succes te maken.

Samenwerking zichtbaar tijdens thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles
De afgelopen maanden hebben wij als organisatie van de SamenLoop voor Hoop Arnhem veelvuldig contact gehad met Vitesse en KWF Kankerbestrijding om via Vitesse aandacht te vragen voor de SamenLoop. Uit deze gesprekken is voortgekomen dat tijdens de laatste reguliere thuiswedstrijd van het seizoen de SamenLoop voor Hoop goed zichtbaar zal zijn in stadion Gelredome. De toeschouwers van de wedstrijd zullen de SamenLoop geregeld tegen komen komende zondag. De SamenLoop voor Hoop zal onder andere te zien zijn op de led boarding rondom het veld, op alle tv-schermen in het stadion, op de website van Vitesse en in het programmaboekje staat informatie over de SamenLoop voor Hoop.

Meelopen?
Als organisatie van de SamenLoop hopen we natuurlijk dat tijdens de wedstrijd Vitesse – Go Ahead Eagles veel supporters op het idee komen om zich met een team in te schrijven voor de SamenLoop voor Hoop Arnhem op 17 en 18 mei aanstaande. Dus kom in actie, ga naar de site en schrijf je in voor dit unieke 24-uurs evenement ten bate van KWF Kankerbestrijding.

Gerelateerde artikelen:
De eerste SamenLoop voor Hoop Arnhem
Samen tegen Kanker tijdens de SamenLoop
Nog een paar weken tot de 1e SamenLoop voor Hoop in Arnhem!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "SamenLoop voor Hoop zichtbaar tijdens Vitesse – Go Ahead Eagles"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*