Schrijf een gedicht voor poëzie-pad Immerloopark

{

Schrijf een gedicht over het Immerloopark en maak kans op ‘vereeuwiging’ daarvan langs het toekomstige Poëzie-pad in het park. Met deze oproep richt de initiatiefgroep Poëzie-pad Immerloopark zich tot Arnhemse dichters. Ze kunnen hun gedicht sturen naar: gedichtenpad@immerloopark.nl Op 1 juni sluit de inzendtermijn.

Op initiatief van een aantal buurtbewoners en met ondersteuning van Kunstbedrijf Arnhem is een Poëzie-pad door het Immerloopark in voorbereiding. Het is de bedoeling dat op tien plaatsen in het park poëzie te lezen is, gemaakt door Arnhemse dichters. Een driekoppige jury beoordeelt de inzendingen. De juryleden zijn: schrijver Thomas Verbogt, stadsdichter Jesse Laport en journalist/schrijfcoach Jozefien Haagen. De uitslag wordt persoonlijk bekend gemaakt.

Het idee is dat Arnhemse kunstenaars de vorm ontwerpen waarin de poëzie wordt getoond. Het gaat om een flexibele presentatie, zodat eens in de twee jaar de ‘oude’ gedichten door nieuwe kunnen worden vervangen. Als alles volgens plan verloopt, wordt op 21 maart 2015 het Poëziepad officieel geopend.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Schrijf een gedicht voor poëzie-pad Immerloopark"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*