Schrijverscafé OSCAR presenteert: Zwerven

Schrijverscafé OSCAR heeft geen vaste woon- of verblijfplaats. We hebben van Zwerven een kunst gemaakt door Kunst te laten zwerven.

Op donderdag 24 november legt OSCAR zijn plunjezak neer bij TAPE aan de Hommelseweg 66. Van acht tot elf staat het podium open voor dichters, schrijvers en anderen die zich voeden aan en hoeden met de woorden.

Schrijverscafé OSCAR is er voor schrijvers, lezers en luisteraars – kortom voor iedereen die zijn ogen durft te sluiten om zijn gedachten te laten zwerven.

Begeleid door beeldende kunst en muziek komen we waar we nog nooit eerder geweest zijn en waar het toch zo bekend is – of juist niet: aan jou de keus.

Zoals altijd is alleen ons vertrekpunt duidelijk, maar nog niet waar we heen reizen. Zwerf met ons mee en laat ons je vervoeren.

De toegang is gratis.

Reacties

Over de auteur

René Gademann
Een Mowl’etje [mo’wɛləcə] is een kort verhaal van exact honderdvijftig woorden. Het is bedacht en ontwikkeld door René Gademann die al sinds jaar en dag publiceert op www.mowl.eu. En elke zaterdag op Arnhem Direct. Kortgeleden is van zijn hand de thriller Colheita verschenen bij de Arnhemse uitgeverij Aquazz. Het boek is ook verkrijgbaar bij de boekhandel.

Wees de eerste die reageert op "Schrijverscafé OSCAR presenteert: Zwerven"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*