Slachtoffer woningoverval Limburgsingel blijft vastzitten

Het huis waar de woningoverval plaatsvond was twee dagen afgeschermd (Foto: Arnhem Direct)

ARNHEM – De 34-jarige Arnhemmer die donderdagavond in zijn woning werd overvallen blijft nog 14 dagen langer in hechtenis vastzitten.

Dat heeft de onderzoeksrechter vandaag bepaald. Zijn 32-jarige vrouw die donderdag ook was aangehouden, na een fatale achtervolging van één van de vermoedelijke overvallers, is zaterdag al op vrije voeten gesteld, maar is nog wel verdachte.

Na een overval op hun woning aan de Limburgsingel afgelopen donderdagavond sprongen de man en vrouw in de bestelauto van een pizzabezorger die toevallig voor hun huis stond.

Bij de achtervolging ontstond een aanrijding met dodelijke afloop voor een 46-jarige man waarvan wordt vermoed dat deze het echtpaar heeft overvallen.

De politie gaat er op basis van onder meer camerabeelden vanuit dat er nog meer daders bij de overval op de woning betrokken waren.

De onderzoeksrechter heeft besloten tot verlenging van de hechtenis omdat het onderzoek naar de overval en de aanrijding met dodelijke afloop nog loopt én vanwege de invloed van alle schokkende gebeurtenissen op de rechtsorde.

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Slachtoffer woningoverval Limburgsingel blijft vastzitten"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*