Teken mee met The Big Draw in de buurt-ramenroute!

Tijdens de ramenroute tekenen makers op ruiten van ondernemers © Zefanja Hoogers

Tijdens The Big Draw in september – hét grootste tekenfestival ter wereld – pakt Rozet voor de derde keer in de haarvaten van de stad uit met de ramenroute: ondernemers stellen hun ruit of etalage beschikbaar, en kunstenaars maken daar vervolgens mooie kunstwerken op. In 2022 bestierden 130 kunstenaars etalageramen in 5 winkelgebieden; in 2023 zullen dat er nog meer zijn. Teken je mee?

De kracht van tekenen

The Big Draw en Rozet willen Arnhemmers het plezier en de kracht van tekenen laten ervaren. Naast de ramenroute, zullen er diverse tekenactiviteiten worden georganiseerd voor jong en oud. Iedereen kan tekenen! In zeven gebieden en winkelcentra stellen ondernemers hun etalages beschikbaar voor de ramenroute: Schuytgraaf, De Laar, Kronenburg, Malburgen, Presikhaaf, Spijkerkwartier en Klarendal. Tijdens het festival gaat het vooral om het enorme plezier dat alle leeftijden aan tekenen ervaren.

Meedoen

Wil jij meedoen aan de ene kant of de andere kant van het raam? Meld je dan vóór 1 juli aan via www.rozet.nl/thebigdrawindebuurt.

Als je als tekenaar geselecteerd wordt voor de ramenroute, krijg je een raam van een winkelier ter beschikking om op te tekenen. Hiervoor is een vergoeding beschikbaar.

Heb je nog vragen over The Big Draw in de buurt? Stuur dan een mail naar thebigdraw@rozet.nl.

The Big Draw in de Buurt Arnhem zit sinds kort op Instagram!

Reacties