Terras Theater aan de Rijn geopend!

Theater aan de Rijn is een avontuurlijk en dynamisch theater in het centrum van Arnhem. Na een grootschalige verbouwing en renovatie biedt het theater vanaf 9 december 2016 een podium aan theater, dans, muziek, literatuur, horeca en debat.

Nieuwe hotspot in Arnhem

Van 10 juli t/m 21 augustus is het kantoor van het theater gesloten, maar je hoeft ons niet te missen deze zomer! De horeca van Theater aan de Rijn is de hele zomer open. Dat betekent dat je kan komen vertoeven bij dé nieuwe Hotspot van Arnhem.

Geen vrije tijd over? We hebben Wifi, dus hup.. laptop mee en kom lekker werken op ons super zonnige terras. Op vrijdag hebben onze buren van Collectie de Groen vaak een lekkere en gezellige pizza avond vanaf 18:00, bij de Stookoven!

Seizoensopening

Samen met Collectie de Groen en Rozet starten we bovendien vanaf 3 september weer met een nieuw seizoen vol met theater, dans, muziek, literatuur en meer! In en om het Bartokpark kun je genieten van een vol programma vol previews van voorstellingen, workshops, rondleidingen, lezingen, expo’s en live muziek. De entree is gratis en het terras is geopend.

Met onder andere previews van de voorstelling Aankomst van de Titanic van Freek Vielen (Stichting War Requiem – Bridge to the Future) , live muziek van jeugdjazzorkest De Pubi’s, dansworkshops door diverse docenten van Rozet, dichters van de Nieuwe Oost, lunch, snacks, bites en nog veel meer. Houd het programma in de gaten via de websites van de deelnemende organisaties.

Info:

Meer informatie over de opening Bartokpark kun je op Facebook vinden.

De horeca van Theater a/d Rijn is vanaf 8 juli geopend en serveert de lekkerste drankjes en hapjes op ons zonnige terras.

Op wo en do, zo zijn we geopend van 14:00 – 0:00 en op vr en za van 12:00 – 0:00.

Reacties