Tiende Rozessie: vrijplaats voor jong talent

De derde verdieping van Rozet wordt eens per maand omgetoverd tot vrijplaats voor jonge makers

Iedere derde donderdag van de maand Rozessie – een begrip voor jonge Arnhemse performers. De 3e verdieping van Rozet Arnhem verandert op donderdag 20 oktober voor de tiende keer in een grote gratis toegankelijk huiskamer met podium als vrijplaats voor jonge makers, om aan elkaar en aan publiek te laten zien wat ze aan talent in huis hebben.

Rozessie is de plek bij uitstek om onder het genot van een gratis hapje en een drankje contacten te leggen met andere jonge artiesten en creatieve geesten.

Line-up Rozessie donderdag 20 oktober

Doris DatWay: noemt zijn muziek pop-lounge, rustige organische muziek met invloeden van jazz en pop. Vaak verklaart hij zichzelf als ‘Justin Timberlake maar dan in een lift’. Zijn doel is om vanuit zijn hooft een rustige vorm van emotionele muziek te vertalen naar de wereld, maar hij covert ook o.a. jazz/bossa nova nummers en chansons.

DJ Kosmik Relapse: is begonnen met draaien op huisfeesten, waarna hij zijn identiteit als dj verder heeft ontwikkeld. Nu combineert de 20-jarige Wiebe Willemsen electro, oldschool hiphop en memphis rap en hoopt hij met zijn sets de energie van hiphop te verbinden met clubmuziek. Je kunt donderdag snelle drumpatterns, vocal chops en invloeden vanuit Detroit verwachten.

Imme: is 19 jaar en studeert Songwriting Pop aan Codarts Rotterdam. Ze is breed in haar muziekinteresse, eigenzinnig origineel is haar muziek. Met haar heldere stem en tegenspelend gitaarspel zoekt ze als solo singer-songwriter de intimiteit van verstillende luistermuziek. Imme werd in 2021 tweede op de landelijke finale van Kunstbende categorie muziek. In 2022 studeerde ze af aan de muziekopleiding van het Rijn IJssel in Arnhem. Voor haar vervolgopleiding is ze daarop als Brabander nu met overtuiging Rotterdammer geworden.

Mboy: is een Nederlandse rapper uit Wageningen. Door zijn belangstelling in poëzie is hij gaan rappen. Je hoort Mboy vooral op oldskool of afrobeats, maar hij kan eigenlijk met elke beat wel uit de voeten. Momenteel studeert hij rechten, bouwt hij toe naar consistente releases als artiest en is hij zijn liveshow aan het perfectioneren. Hij wil de allergrootste  worden en is ervan overtuigd dat dat gaat lukken. Dit als rapper, public figure en wie weet als acteur. 

De podiumsessies duren elk ongeveer twintig minuten, de host van de avond is Marwin Thiesky en food by Vitanos.

Wat: Tiende editie van Rozessie
Waar: Op de 3e etage van Rozet Arnhem, Kortestraat 16, 6811 EP Arnhem
Wanneer: Donderdag 20 oktober van 18:00 tot ongeveer 20:30 uur
Entree: Gratis, hapjes en drankjes aanwezig!

Over Rozessie

Rozessie biedt jonge makers uit Arnhem en omgeving een podium en vrijplaats om ervaring op te doen en nieuwe dingen uit te proberen binnen een gezellige huiskamersetting. Deelnemende artiesten mogen ook nieuwe acts aandragen voor komende edities, zodat iedere editie een lekkere bonte line-up heeft en artiesten het stokje onderling kunnen overdragen.

Rozessie is een initiatief vanuit Rozet en Jongin Arnhem. Voor de rest van 2022 staan er nog een tweetal edities van Rozessie in de planning. Wil je meedoen als artiest of meer informatie ontvangen? Stuur dan een mailtje naar rozessie@rozet.nl. De registraties van de vorige edities zijn hier te bekijken.

Reacties