Ton van Eck verkozen tot Blogger des Vaderlands

{

Als betrekkelijke outsider nam hij het op tegen tegen oerbloggers en zwaargewichten zoals o.a. Max Molovich, Bas Taart, Jeroen Mirck en Luuk Koelman, maar dankzij een uitmuntende campagnevoering won hij met vlag en wimpel. Bij de benoeming kreeg hij een geldprijs van €1.000,00 en 10 stokslagen.

Ton van Eck over zijn invulling van de titel Blogger des Vaderlands: “‘Waanzin’ blijft, want ‘Waanzin’ hoort bij het leven, maar ‘Waanzin’ moet wel benoemd worden. De waanzin van onze politici die denken met jokkebrokken weg te komen, de waanzin van onze premier die in zijn verkiezingsretoriek de doodstraf opnieuw invoert, de waanzin van extremisten die dood en verderf zaaien in naam van God, Allah en Poetin. Bloggers zijn bij uitstek onafhankelijk, bloggers moeten niks. Bloggers moeten één ding en dat is de waanzin beschrijven en dat is al lastig genoeg. Althans dit jaar, want waanzin is het thema. Volgend jaar zien we wel weer!”

Sinds februari 2011 schrijft Ton dagelijks een blog op Dagtaak.org en in zijn blog ‘Waanzin, boeken, blogs en de harde werkelijkheid’ op Dagtaak.org doet de kersverse Blogger des Vaderlands zijn invulling van de titel uit de doeken.

Foto: Jeroen Mirck, Ton is de man met de bril

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Ton van Eck verkozen tot Blogger des Vaderlands"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*