Treinverkeer Arnhem ook komend weekend weer beperkt

Foto: Harry Gerritsen

ARNHEM – Net als afgelopen weekend moeten treinreizigers die van of naar station Arnhem Centraal naar Nijmegen of Tiel willen reizen rekening houden met vertragingen. Vanaf zaterdagochtend 02:30 uur tot en met zondag rijden er door werkzaamheden geen treinen op deze trajecten.

De NS zet bussen in op het traject Arnhem Centraal en Nijmegen en Arriva op het traject tussen Elst en Tiel. Tussen Nijmegen en Utrecht kunnen reizigers omreizen via ’s-Hertogenbosch. De extra reistijd bedraagt een kwartier tot een half uur.

Arnhem Centraal-Zevenaar
Aanstaande vrijdag is het vanaf 00.00 uur niet mogelijk om vanaf station Arnhem Centraal naar Zevenaar te reizen. Ook op dit traject zullen er werkzaamheden worden uitgevoerd. Hoe lang die werkzaamheden duren is nog niet bekend gemaakt. Tussen Arnhem Centraal en Zevenaar worden bussen ingezet. Die stoppen overigens niet op station Arnhem Velperpoort. De extra reistijd bedraagt een kwartier tot drie kwartier.

Informatie voor reizigers
Omdat afgelopen weekend is gebleken dat geplande werkzaamheden kunnen uitlopen, is het aan te bevelen om vóór een treinreis van of naar station Arnhem Centraal op de website van NS te kijken wat de actuele stand van zaken is. Dat kan op de NS-webpagina Actuele situatie op het spoor of Werk aan het spoor.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Treinverkeer Arnhem ook komend weekend weer beperkt"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*