Tweede 026Photowalk van 2014 in Elden

{

Op zondag 23 februari a.s. start om 11.00 uur de tweede “026Photowalk” van 2014 in Elden. Enthousiaste fotografen (beginners, gevorderden en professionals) kunnen verzamelen bij de Lucaskerk aan De Brink in Elden voor een wandeling die tot 13.00 uur duurt. Aan deelname zijn geen kosten verbonden en aanmelden is niet noodzakelijk.

Bij de “026Photowalk” zijn enthousiaste fotografen (iedereen die graag foto’s maakt) van harte welkom om mee te wandelen door Arnhem en daarbij foto’s te maken. Na een wandeling van twee uur sluiten we – indien mogelijk – af met een nazit in een horecagelegenheid. Lees hieronder verder over dit initiatief en wanneer je daaraan kunt deelnemen.

Op zondag 23 februari gaan we dus al wandelend en fotograferend Elden verkennen. Vanuit de Dorpsvereniging / Dorpsraad Elden is al medewerking toegezegd om iets te vertellen over Elden. Ook wordt er door hen een mooie route uitgestippeld langs markante gebouwen, het water en door het park.

Bij een “026Photowalk” verzamelen fotografen (beginners, amateurs en professionals) zich op een vooraf bekendgemaakte plaats en tijdstip om gezamenlijk een wandeling door Arnhem te maken. Daarbij worden foto’s gemaakt en omdat dat in een groep gebeurt is zo’n fotowandeling leerzaam en inspirerend. Maar daarbij ook nog eens heel gezellig!

Foto’s die tijdens een wandeling zijn gemaakt en die in de groep Arnhem Direct op Flickr zijn geplaatst kunnen worden gebruikt voor de dagelijkse rubriek “Goedemorgen Arnhem” of voor blogs op Arnhem Direct (overigens niet alleen foto’s die tijdens een fotowandeling zijn gemaakt!).

De wandelingen van “026Photowalk” duren 2 uur, tenzij anders is aangegeven. Het voorlopige schema voor 2014 is:

Zondag 23 februari 2014 / Thema: “Elden” / Verzamelen: 11.00 uur vóór de Lucaskerk aan de Brink;

Zaterdag 22 maart 2014 / Thema: “Arnhem, modestad” / Verzamelen: 11.00 uur bij station Velperpoort (Klarenbeek-zijde);

Zondag 27 april 2014 / Thema: “Arnhem, parkstad” / Verzamelen: 11.00 uur vóór Bezoekerscentrum Sonsbeek;

Zaterdag 24 mei 2014 / Thema: “De overkant van de stad” / Verzamelen: 14.00 uur Eldenseweg (onder de Mandelabrug).

Zondag 22 juni, 20 juli en 24 augustus zijn al wel gereserveerd, maar nog niet nader ingevuld. Dat zal afhangen van eventuele evenementen die in de stad worden gehouden. Deze reserveringen kunnen overigens nog worden aangepast op het programma van de evenementen.

Aanmelden (niet verplicht) voor een “026Photowalk” kan via Facebook of Twitter en dan kun je ook op de hoogte worden gehouden van eventuele wijzigingen. Wordt dus “vriend” de 026Photowalk Facebook-pagina en volg ook @026photowalk op Twitter.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Tweede 026Photowalk van 2014 in Elden"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*