Uniek kerstcadeau voor Arnhemmers op leeftijd: Kunst aan Huis!

Praat uw moeder er altijd al over nog graag eens te willen leren schilderen? Of heeft uw vader vroeger piano gespeeld en wil hij dat wel weer eens proberen? Zouden uw ouders graag eens samen met een deskundige naar muziek willen luisteren en er meer over te weten willen komen? Of houden ze van literatuur? Bent u als mantelzorger op zoek naar een origineel kerstcadeau? Doe hen een plezier met een Kunst aan Huis voucher!

Kunst aan Huis – wat is dat precies?

Kunst aan Huis is voor ouderen die gewoon thuis met kunst bezig willen zijn. Een uurtje schilderen, muziek maken, zingen, alleen of met een groepje. Het kan gewoon thuis. Met een eenmalige les aan huis, brengen we muziek, dans, theater, beeldende kunst of schrijven dichterbij. Speciaal ontwikkeld voor ouderen die niet meer zo makkelijk het huis uitkomen en toch bezig willen zijn met kunst en er van willen genieten: een (hernieuwde) kennismaking met het eigen talent!

Maatwerk

De invulling van het kunstuur is maatwerk en wordt vooraf besproken. Het is mogelijk om individuele les te krijgen, maar het kan ook in een groepje; thuis of in een wijkcentrum in de buurt. Onze vakdocent zorgt voor het benodigde materiaal. In het kunstuur helpt de vakdocent de oudere op weg, zodat die zelf verder kan. De docent geeft ook advies over een mogelijk vervolg.

Kosten per kunstuur/per persoon om eenmalig af te nemen:

  • 1 persoon: 5 euro
  • 2 personen: 4 euro per persoon
  • 3 personen: 3 euro per persoon
  • 4 personen of meer: 2,50 euro per persoon

Uniek kerstcadeau!

Een persoonlijker kerstcadeau is niet denkbaar! Neem contact op met de projectleider, bespreek de wensen en er wordt een mooie voucher in geschenkverpakking verzorgd. Meer informatie bij Ineke Tegelaar, 06 83022817

——–

Kunst aan Huis wordt mogelijk gemaakt door het Kunstbedrijf met ondersteuning van het RCOAK, Sluyterman & van Loo ouderenprojecten, het VSB fonds, de Rabobank, FNO en Bibliotheek Arnhem. Lees meer op de website van Kunstbedrijf Arnhem.

Foto: Seppe Ruberti

Reacties