Vacature burgemeester Arnhem door Ministerie opengesteld

ARNHEM – In de Staatscourant van vandaag laat de Minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties weten dat de vacature voor een nieuwe burgemeester van Arnhem is opengesteld.

Belangstellenden worden uitgenodigd om te solliciteren naar het ambt van burgemeester m/v in de gemeente Arnhem (circa 153.800 inwoners) vacant per 1 juni 2017.

Het salaris (bezoldiging) bedraagt € 10.520,48 bruto per maand en is gerelateerd aan het inwoneraantal. De profielschets kan worden opgevraagd bij het kabinet van de commissaris van de Koning in de provincie Gelderland en is ook in te zien via deze link.

Een assessment op één of enkele selectiecriteria kan eventueel deel uitmaken van de procedure. Voordat er sprake is van een voordracht van een kandidaat voor deze burgemeesterspost zal er door het Ministerie van Binnenlandse Zaken een ‘screening’ worden uitgevoerd door naslag bij de AIVD en fiscaal onderzoek bij de Belastingdienst.

Geïnteresseerden in deze vacature kunnen hun sollicitatiebrief richten aan Zijne Majesteit de Koning. Het toevoegen van een recente pasfoto wordt op prijs gesteld. Op de enveloppe moeten de woorden “Kabinet” en “Vertrouwelijk” worden vermeld.

Sollicitaties moeten vóór 8 mei 2017 worden gezonden aan de commissaris van de Koning in de provincie Gelderland.

Bron: De Staatscourant van 14 april 2017

Lees ook een eerder artikel op Arnhem Direct:

https://www.arnhem-direct.nl/berichten/nieuwe-burgemeester-van-arnhem-is-alerte-initiatiefrijke-ambassadeur/

 

 

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vacature burgemeester Arnhem door Ministerie opengesteld"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*