Vitesse alweer bij de NOS

Afgezien van de perikelen rondom de bekerwedstrijd Vitesse-Ajax, waarvan nog steeds niet bekend is waar deze zal plaatsvinden, is het verdacht stil rondom de Arnhemse club. Verdacht, hmm, ja, misschien is dat ook wel een goed gekozen term om deze post te schrijven over het feit dat zaterdag 12 januari het programma Nieuwsuur van de NOS een reportage toonde over Vitesse van maar liefst 12 minuten.

Het is eerder gemeld op deze plek, Vitesse is hot, maar tot nu toe slaagt niemand erin ook maar iets van het mysterie Merab Jordania en zijn ware bedoelingen te ontrafelen. Dat lukt ook in dit item weer niet. Wanneer de Georgier niet was gekomen, dan weet ik niet of ik nog elke twee weken in het Gelredome had hoeven zijn of, erger, stukjes over Vitesse had kunnen schrijven.

De vorige voorzitter Maasbert Schouten blikt in het item nog eenmaal terug op het verkoopproces.

Veel verder dan wat insinuaties over de link met Roman Abramovitch, de grote baas van Chelsea, en de melding dat de financien van Vitesse waarschijnlijk de toets van de Fair Play-commissie van de UEFA niet zouden doorstaan, komen Jan van Loenen en Menno de Galan niet.

Gelukkig, volgende week wordt de eredivisie hervat.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vitesse alweer bij de NOS"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*