Vitesse heeft een nieuwe Vitesse.nl

Vitesse.nl, de website van Vitesse is vernieuwd en volledig responsive gemaakt en daardoor ook perfect te bekijken op laptop, tablet en smartphone. De realisatie van deze site is opnieuw verzorgd door de Internet Jongens. Vitesse worstelde in het verleden nog wel eens met het digitale domein, de nieuwe Vitesse.nl verdient daarentegen alle lof met het eigentijdse design en de frisse blik van bijvoorbeeld de webshop, business, maatschappelijk en de Kids Club.

In het matchcenter zijn daarnaast uitgebreide statistieken per speelronde te bekijken, maar krijgt niet alleen het eerste elftal volop aandacht, er is ook plek voor de profielen en wedstrijden van de beloften en de elftallen van de Vitesse Voetbal Academie. Inloggen om gebruik te maken van de extra’s kan in deze versie ook met je Twitter- of Facebook-account.

Geinig is dat bij de lancering van de nieuwe site door aanvoerder Guram Kashia en Valeri Qazaishvili ook een ‘Vitesse-bughunt’ is geintroduceerd, waarbij iedereen die een oneffenheid signaleert kans maakt op een iPad Mini. Een bezoekje waard!

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vitesse heeft een nieuwe Vitesse.nl"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*