Vitesse ploetert tegen Feyenoord: 0-2

Vitesse en Feyenoord hebben vanmiddag een parodie opgevoerd op een eredivisieduel. Wat een geknoei van twee ploegen die strijden om de derde plek. Feyenoord trok uiteindelijk aan het langste eind door twee late treffers van Michiel Kramer en Bilal Basacikoglu.

De sfeer in Gelredome was gelaten, Vitesse liet helemaal niets zien. De ploeg voetbalt helemaal niet meer. Een afstandsschot van Lewis Baker in de 37e minuut dat Kenneth Vermeer uit de bovenhoek ranselde was het enige wapenfeit voor de rust. Michiel Kramer miste namens Feyenoord een redelijke kans.

Na de thee probeerde Vitesse wel wat, maar het zegt voldoende dat Feyenoord-doelman Vermeer niet een keer handelend hoefde op te treden. Een bal voorlangs van Renato Ibarra was het gevaarlijkste moment van de thuisclub. Via een scherp uitgevoerde counter zette Kramer de gasten op voorsprong, waarna diezelfde Kramer en Jens Toornstra verzuimden de wedstrijd in het slot te gooien. De voor Kuyt ingevallen Basacikoglu bezorgde de Rotterdammers definitief de overwinning.

Vitesse bevindt zich weer terug op de zesde plek en heeft nu dit seizoen thuis verloren van zowel Ajax, PSV, Feyenoord als AZ. Veel vervelender is dat het voetbal onder de bijna apathisch coachende Rob Maas werkelijk niet om aan te zien is. Ik ben benieuwd hoe vanuit London (Chelsea) inmiddels naar de ontwikkeling van de huurlingen wordt gekeken, maar ook wie na de zomer nog in het geel-zwart wil spelen. De ontevredenheid moet met de dag groeien, het aantal seizoenkaarthouders zal ook afnemen.

Het was koud in Gelredome en wij beleefden opnieuw een verloren middag.

Reacties

Wees de eerste die reageert op "Vitesse ploetert tegen Feyenoord: 0-2"

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*